Part 2: B.I.R.T.H.D.A.Y




Tajuk entri bajet macam artis artis gitu, sampai nak ada part 1 part 2 entri untuk birthday semata. HAHA

Sengaja aku buat kasi dua part sebab kalau dah part 1 je entri dah berjela aku merepek kalau gabung acane panjang nya, memang tak ada orang nak baca la jawabnya, tengok pic je la (tu pun kalau ada).. Lagi pun entri kedua ni khas buat mereka mereka yang aku rasakan comel! ='P


eh ni ada sambungan sikit entri BlackBerry Di Hari Lahir Ku.. gambar yang baru je aku dapat dari Afiq yang merancang prank tapi turut sama-sama jadi cekodok dengan aku memandangkan dia lahir pada 17hb September 1984.. huahuahua #gelaksaiton






Beginilah keadaan kami, berbau dan bertepung..
tapi mujur mereka prihatin awal-awal dah sediakan towel dan kain batik,
buat cover badan n elak kotor dalam kereta..
#tengahtergelak =D



Selepas kejadian prank air busuk dan blackberry tipu tu, Alhamdulillah tak ada lagi prank dari member member lain category contoh seperti housemates, roommates, coursemates dan segala mates yang ada.. Memang risau tahap babun kalau-kalau ada prank lain yang menyusul.. hehe

Tapi ada sedikit surprise dari Meera (roommates) dan BFF (Intan n Ayu) bila balik rumah sewa... dalam keadaan tengah berlengas nak mandi, mereka masuk bilik aku sambil nyanyikan lagu birthday dan bawakan cakes feverato aku, cheesecake dan choc indulgance from Secret Recipe.. Terharu sangat time tu, rasa macam nak peluk sorang-sorang, tapi....... malu! Thank you so muchhh...!! 

*ihsan Google





Ni pula dari LJ (Liyani Jamaludin), myclassmates jgk, 
mungkin pada orang lain ni cuma kertas conteng je,
tapi pada aku ni kertas ucapan yang comel and meaningful....!!
TQ Yanie! =')





This cute sparkling sands dari Ijat (Ezzati Jamal),
classmates punya housemate *faham tak? hehehe
Dia ni bukan cute orangnya, tapi bila dia bagi menda ni terus aku rasa..
OMG Cutenya kau Ijatt...ahahah thank you so muchhh for this! ='D



Balik Seremban minggu lepas, Dayah pulak belanja McD, sempena birthday aku katanya.. Alhamdulillah, she's my classmate kat Segamat jugak, tapi kampung kami sama kat Senawang.. Thanx Dayah! =D





Tudung bawal yang superb cantik ni dari Nurul Zahirah,
Kawan yang selama ni borak kat alam maya je, 
akhirnya last week dia ajak jumpa, me so excited,hehehe
lepak-lepak borak borak kat McD semua, time nak balik,
dia sempat bagi hadiah tudung ni... Ya Allah..
Thank You so much Ziraa.. Aini suka tudung ni.. ='D
InsyaAllah, ada rezeki kita jumpa lagi ye..



AND you! Thank you for the song =')
*love*like*nextweek*meet*



Lastly, terima kasih manyak-manyak pada semua yang wish yang mendoakan, yang meraikan, yang memberikan, tak kiralah melalui FB, Twitter, phone, blog, memo or via hati sekali pun, thank you so much.. Semoga kalian juga dirahmati Allah, diberkati, murah rezeki dan panjang umur... Semoga hubungan kita juga kekal selamanya.. Amin..




Alhamdulillah


TQ TQ TQ for reading...

5 comments:

Anum said...

happy time

Dda Ly said...

untungnya kamu, birthday kamu meriah! :)

jom jenguk dress kat on9 shop saya...
~SALE!!~
keep in touch ye..♥♥♥

Anonymous said...

hepi belated besday saudari.. menarik + busuk! via maya semoga saudari menjalani kehidupan mendatang dengan tabah :)

Ain Dzaya said...

awr...bestnyer ada orang sambut kan buffday..ain dah dua tahun tak sambut bufday..sobbss...
heppy belated buffday, may Allah bless u dear...

zierazerra said...

senyum sorg2 baca entry ni... cian dai kne prank... <3 aini lebeyh...