Hello September !




Assalamualaikum,

Sekejap je rasanya dah masuk bulan September,
Banyak-banyak bulan, bulan ni yang paling aku suka sebenarnya,
eh siapa je yang tak suka bulan birthday dia kan
hahahaha

Semalam 2 September birthday Ucu, dia siap request tu nak baju kurung kat Peace haha
Tunggu Ain dapat elaun la Ucu, InsyaAllah ain belikan..

Aku cuma berharapkan bulan ni lebih baik dari bulan-bulan yang sebelumnya,
Aku juga berharap bulan ni aku dapat "laju" kan sikit progress thesis aku :P
Aku juga berharap dapat buat sesuatu yang BERFAEDAH bulan ni...
Aku juga berharap bulan ni dapat jumpa dan hangout dengan classmates Marketing,
rinduuuuuuu diowang sangat!




Perasan tak? Perasan tak? Perasan tak?
Tak sampai seminggu aku dah publish 3 entri!
Whoaaa... achievement unlock! *kecingggg


Ada idea tak nak update tentang apa plak lepas ni?
(^^')



p/s: Atok tak berapa sihat sekarang, pernafasan dia selalu sempit..
Doakan atok disembuhkan dan sihat-sihat selalu ye :)


MAY ALLAH BLESS YOU ALL !!